Taalassistenten Nederlands gezocht voor de regio Lille en Frans Guyana

De Franse ambassade is op zoek naar studenten die het schooljaar 2017-2018 als taalassistent Nederlands willen werken. Klik op de titel hierboven voor meer informatie.

Taalassistenten Nederlands gezocht in Franstalig België

De afvaardiging Wallonië-Brussel is op zoek naar taalassistenten om de lessen Nederlands op tweetalige scholen in Brussel en Wallonië te ondersteunen gedurende het schooljaar 2016-2017. Klik voor meer informatie op de titel hierboven.

Taalassistenten Nederlands gezocht in Frankrijk

Het institut français zoekt studenten en recent afgestudeerden die in Lille of Frans-Guyana werkervaring op willen doen als taalassistenten Nederlands. Nieuwsgierig? Klik op de titel hierboven.

De Franstalige gemeenschap in België zoekt Taalassistenten Nederlands (deadline 15 april)

De afvaardiging Wallonië-Brussel is op zoek naar taalassistenten Nederlands. Als taalassistent Nederlands ondersteun je 12 tot 16 lesuren per week lokale docenten Nederlands in Franstalig België. Naast assistentie in het onderwijs van het Nederlands laat je de leerlingen ook kennis maken met de Nederlandse cultuur en samenleving. Wallonië-Brussel biedt een aanstelling voor een schooljaar aan (september 2015 – mei 2016). In ruil voor je werkzaamheden krijg je een beurs van ongeveer 900 euro netto per maand. Nieuwsgierig? Klik dan snel op de titel hierboven!

Taalassistenten gezocht (deadline 30 januari)

Het institut français zoekt studenten en recent afgestudeerden die in Lille of Frans-Guyana werkervaring op willen doen als taalassistenten Nederlands. Voor meer informatie, klik op de titel hierboven.

Vacature: stagiair(e) Politieke Afdeling, Nederlandse ambassade, Parijs

De Politieke Afdeling van de Nederlandse ambassade te Parijs is op zoek naar een student(e) voor een stage voor de periode 25 september tot en met 31 januari 2015. Voor meer informatie, klik op de titel hierboven.

Vacature: secretaresse M/V bij de Alliance française in Den Haag

De Alliance française in Den Haag zoekt per 1 september 2014 een drietalige (NL/FR/ENG) secretaresse M/V ter ondersteuning van de directie. Klik voor meer informatie op de titel hierboven.

Taalassistenten Nederlands gevraagd in Franstalig België (laatste herinnering)

De organisatie “Wallonie-Bruxelles International” is op zoek voor naar taalassistenten Nederlands. Klik op de titel hierboven voor meer informatie.

Stageplek Europese studies: Centre Virtuel de la Connaissance sur l’Europe

Het Centre Virtuel de la Connaissance sur l’Europe (CVCE) is op zoek naar een stagair die kan meehelpen een corpus op te zetten over Frans-Britse diplomatieke betrekkingen in het kader van de WEU. Voor meer informatie, klik op de titel hierboven.

Taalassistenten Nederlands gevraagd in Franstalig België (Tweede oproep)

De organisatie “Wallonie-Bruxelles International” is op zoek voor naar taalassistenten Nederlands. Voor meer informatie, klik op de titel hierboven.