Open dag l’École Wallonne: nieuw cursuscentrum Frans in Amsterdam

Na de sluiting van het Institut Français in Amsterdam, ook wel bekend als het Maison Descartes, afgelopen juni, is een deel van de docenten overgegaan naar een nieuw cursuscentrum, L’École Wallonne. L’École Wallonne biedt een breed palet van cursussen aan op alle niveaus. Alle docenten zijn moedertaalsprekers Frans en ervaren docenten. U vindt het hele cursus-aanbod hier.

U kunt kennis maken met de École Wallonne tijdens de open dag op 3 september aanstaande. Tijdens de open dag kunt u uw niveau van het Frans testen, vragen stellen aan docenten en zijn er verschillende optredens. Meer informatie over de open dag vindt u hier.

Datum: 3 september 2016, 11.00-1 7.00

Plaats: Waalse Kerk, Walenpleintje 159, 1012 JZ Amsterdam

Meer informatie: Jasper Bartlema, 020-6232074, info@ecolewallonne.nl

logoe-colewallone_trans4kant

Comments are closed.