Conferentie “Francophonie & Careers à la carte” (Rotterdam, 23 maart 2017)

logo_alliance_rotterdamIn het kader van de week van de Francophonie organiseren de Alliance Française Rotterdam en de Rotterdam Business School van de Hogeschool Rotterdam  op donderdag 23 maart van 11.30 de conferentie “Francophonie & Careers à la carte”. Op deze conferentie zullen er meerdere presentaties gegeven worden over o.a. stages en uitwisselingsprogramma’s, zaken doen in de Franstalige wereld, interculturele communicaties en Franstalige Business schools. Het gehele  programma vindt u in deze flyer. Toegang is gratis. Om een zo’n groot mogelijk publiek te bereiken zullen de presentaties in het Engels gegeven worden.

Waar: Auditorium, RBS, Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91, Rotterdam & Erasmus, Mandeville Gebouw, zaal T3-21, Burgemeester Oudlaan 50 Rotterdam.

Wanneer: 23 maart, 11.30-17.00

Toegang: Gratis

Taal: Engels

Meer info: zie deze website

Daarnaast organiseert de Alliance Française van Rotterdam op 24 maart een muzikale lezing Trois Femmes en de fotoexpositie “retrospective de Paris dans les années 1960”, meer info op www.alliancerotterdam.nl

Comments are closed.