Où en est le français? Debat over universitaire opleidingen Frans (Amsterdam, 10 mei)

De opleidingen Frans aan de Nederlandse universiteiten hebben te maken gehad met grote veranderingen. Daarom is het goed de huidige stand van zaken op te maken en te spreken over de ontwikkelingen en mogelijkheden. De SRNU (romanisten.nl) organiseert op vrijdag 10 mei van 10.30-12.30 een debat aan de Universiteit van Amsterdam met vertegenwoordigers van de opleidingen. Groningen, Nijmegen, Utrecht, Leiden en Amsterdam presenteren hun programma’s en de stand van zaken, en discussiëren met elkaar en de aanwezigen. Ook wordt bij deze gelegenheid de SCRIPTIEPRIJS aangekondigd.

Sprekers: Matthijs Engelberts namens UvA, Olivier Sécardin namens UU, Audrey Rousse-Malpat namens RUG, Alicia Montoya namens RU, Maaike Koffeman namens Talenplatform, Annelies Schulte Nordholt namens UL.

Iedereen welkom, graag aanmelden per mail.

 

Vrijdag 10 mei 10.30-12.30

UB Amsterdam, Singel 425, Potgieterzaal

Aanmelden gewenst via m.engelberts@uva.nl

Comments are closed.