Overgang naar Platform Frans

In de afgelopen jaren hebben het Kenniscentrum Frankrijk-Nederland (KFN) en de Stichting van Romanisten aan de Nederlandse Universiteiten (SRNU) zich ingezet voor het onderzoek en onderwijs op het gebied van het Frans. Per 2021 slaan het KFN en de SRNU de handen ineen onder de naam Platform Frans (www.platformfrans.nl). Daardoor ontstaat een netwerk van ruim 700 onderzoekers, vo- en ho-docenten, tolken/vertalers en andere deskundigen op het gebied van de Franse taal en cultuur in mondiaal perspectief.

De activiteiten die u van het KFN en de SRNU gewend bent zullen voortgezet worden: congresorganisatie, lezingen en workshops voor een academisch en algemeen publiek, een prijs voor de beste BA-scriptie op het gebied van de Franse taal en cultuur, publicatie van het wetenschappelijke tijdschrift RELIEF en de verspreiding van relevante informatie voor onze leden via een website en nieuwsbrief.

Deze website zal niet langer bijgehouden worden. Wilt u aankondigingen op het gebied van publicaties en evenementen aangaande de Franse taal en cultuur blijven ontvangen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van het Platform Frans via deze link.

Comments are closed.