Taalassistenten Nederlands gevraagd in Franstalig België (laatste herinnering)

De organisatie “Wallonie-Bruxelles International” is op zoek voor naar taalassistenten Nederlands. De functiebeschrijving luidt als volgt:

Als moedertaalspreker Nederlands 12 tot 16 lesuren per week besteden aan het onderwijs van de Nederlandse taal en de ondersteuning van lokale docenten in het secundair en hoger onderwijs in franstalig België.
In deze functie bent u een vertegenwoordiger van Nederland in België. U werkt mee aan de promotie van de Nederlandse taal en cultuur en draagt bij aan de versterking van de culturele, economische en politieke banden met de Federatie Wallonië-Brussel.

Wellicht is dit interessant voor net afgestudeerden die ervaring in het onderwijs willen opdoen.

Voor verder info (vergoeding, sollicitatie), zie Annonce assistants de langue 2014-2015 (NL). De officiële deadline is 15 maart, maar sollicitaties die enkele dagen later ontvangen worden zullen ook nog in behandeling worden genomen.

Comments are closed.